Varumärke:

Tips från oss på RoyalDesign.se

Varumärken:

Betal- och Leveranssätt

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

  • 1. Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea eller Swedbank.
  • 2. Delbetalning - Klarna.
  • 3. Faktura - betala om 14 dagar.
  • 4. Kortbetalning med VISA, MasterCard eller American Express.

1. Direktbetalning

RoyalDesign.se erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken, Nordea eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Handelsbanken Swedbank Nordea

2. Delbetalning - Klarna

Vi erbjuder tillsammans med Klarna AB delbetalningsmöjligheter på 3, 12, eller 36 månader. En delbetalning på 3 eller 12 månader betalas med 0% ränta, medan du betalar en ränta på 9,95% om du delar upp betalningen på 36 månader. Det tillkommer för varje delbetalningsupplägg även en uppläggningsavgift på 95-295 kr samt en aviseringsavgift på 29 kr per månad.

I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning. När du bekräftar din order och delbetalningsansökan gör Klarna en sedvanlig kreditupplysning. Du får genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du välja ett annat betalningssätt i kassan. Nedan ser du de villkor som gäller för delbetalning.

Delbetalning Ränta Uppläggningsavgift Aviseringsavgift
3 månader 0% 95 kr 29 kr
12 månader 0% 295 kr 29 kr
36 månader 9,95% 295 kr 29 kr

Effektiv ränta vid ett köp på 10 000 kr med 0% ränta i 12 månader blir 12,31%.

Läs gärna Klarna's fullständiga kontovillkor.

Dela upp betalningen

3. Faktura - betala om 14 dagar

Vid betalning mot faktura gäller betalningstiden 14 dagar från den dag dina varor skickas från oss. För att kunna använda dessa betalningsalternativ krävs ditt personnummer och en godkänd kreditbedömning hos vår partner samt att din order sänds till din folkbokföringsadress. Kreditbedömningen resulterar inte i en notering av omfrågningen hos kreditinstitut. När du handlar för mer än 6000 kr eller vill dela upp betalningen krävs även information om din årsinkomst. Avgift för fakturera mig är 19 kr. Fullständiga villkor redovisas tydligt i kassan.

Fakturera mig

4. Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA, MasterCard Eller American Express på RoyalDesign.se. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till RoyalDesign.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Läs mer under rubriken Teknik & sekretess.

Kortbetalning

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Postnord. När du lägger din beställning kan du välja leveranssätt. Om du väljer att hämta ditt paket på ett av Postnords utlämningsställen sker avisering till din mobiltelefon om du fyller i det i kassan, annars kommer aviseringen via post hem till dig. Normal leveranstid är 4-9 arbetsdagar.

Observera att paket större än en viss dimension måste skickas som hemleverans då det finns storleksbegränsningar hos ombuden. Hemleveransen sker till din tomtgräns/ lägenhetsport under dagtid kl 8-17 enligt överenskommen tid med transportföretaget.

För Postnords ombud gäller följande:
  • Maxlängd: 150 cm (vissa ombud endast 120 cm)
  • Maxbredd: 70 cm
  • Maxhöjd: 115 cm
  • Maxomkrets: 300 cm
  • Maxvikt: 20 kg

Ej mottagen vara

Vi debiterar 200 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt.

Transportskador

Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss, genom att klicka här. När du återsänder varor till oss står du själv för transportrisken. Om varan skulle komma fram skadad får du skicka tillbaka den till oss så vi kan skicka en ny produkt till dig, kostnaden för frakt när det gäller trasig vara står vi för.

Kampanjvara

Taverna Ölglas 59 cl, 2-pack

Ord. 199 kr Nu 99 kr

Varumärke: Spiegelau

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter - Gröna val hösten 2017

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »